Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Altitude sensor
Author Message
tangomar Offline
Member
***

Posts: 38
Joined: May 2008
Reputation: 0
Post: #1
Altitude sensor
On another forum, somebody suggested to mess only with "Atmospheric or barometric sensor" instead of O2, MAP/MAF...

Does this make sense?
07-30-2008 05:47 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
colchiro Offline
Moderator
*****

Posts: 3,265
Joined: Feb 2008
Reputation: 11
Post: #2
RE: Altitude sensor
... only if you have an o2 that can't be altered. Then you'd want to do all the other sensors you can.

Rick

Links: Documents / Tuning for Mileage | Toyota Sensors | Autoshop Sensor Tutorials
07-30-2008 06:20 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)