Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Check Engine Light Reset
Author Message
harleykwa Offline
Member
***

Posts: 10
Joined: Jun 2008
Reputation: 0
Post: #1
Check Engine Light Reset
I’m new to this site and I keep reading of people doing a reset once the check engine light comes on. Just what does everyone mean by reset, removing the battery cable? Is there a device to plug into the dash that will reset the vehicles computer? What am I missing here?
Thanks !!
07-03-2008 07:35 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Neal77 Offline
Member
***

Posts: 13
Joined: May 2008
Reputation: 0
Post: #2
RE: Check Engine Light Reset
Thats one way you can do it or you can buy a scanguage and reset it with the scanguage.
07-03-2008 09:35 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
harleykwa Offline
Member
***

Posts: 10
Joined: Jun 2008
Reputation: 0
Post: #3
RE: Check Engine Light Reset
Is there a link on this site for this? Where would I be able to purchase one? Does the scanguage allow you to reset just one error code or all? Can you scroll thru all codes if there is more than one and reset just one?
07-03-2008 09:59 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Neal77 Offline
Member
***

Posts: 13
Joined: May 2008
Reputation: 0
Post: #4
RE: Check Engine Light Reset
harleykwa Wrote:Is there a link on this site for this? Where would I be able to purchase one? Does the scanguage allow you to reset just one error code or all? Can you scroll thru all codes if there is more than one and reset just one?

I got mine from Amazon
http://www.amazon.com/gp/product/B000AAMY86

It does list all the codes you are getting and you can clear all the codes 1 at a time. Check out their website. http://www.scanguage.com
07-03-2008 10:34 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)