Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hydrocell does it work
Author Message
firewheel56 Offline
Member
***

Posts: 26
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #1
Hydrocell does it work
I just got a hydrocell made by HydroclubUSA the size is 4"x4"x2" and puts out over 1/LPM has anyone tried this one ? and does it work . THANKS

LANDY
03-04-2009 05:01 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
colchiro Offline
Moderator
*****

Posts: 3,265
Joined: Feb 2008
Reputation: 11
Post: #2
RE: Hydrocell does it work
Shouldn't you ask this before you buy it? Wink

Rick

Links: Documents / Tuning for Mileage | Toyota Sensors | Autoshop Sensor Tutorials
03-04-2009 01:32 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
rsautomotive Offline
Member
***

Posts: 1
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Post: #3
Hydrocell does it work?
Yes Landy,

I purchased a cell from hydroclubusa about 6 months ago and it looks and runs just the same today as it did when I bought it. I have somewhere around 7,000 miles on it. I bench tested the cell before I installed it and it put out 1 liter in 46 seconds at 18 amps. It put out a little over 2 liters per minute at 30 amps but I did not test it at higher amps than that as I don't need near that much for for my V6. Hope this helps......
04-23-2009 05:34 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)