Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
scangauge
Author Message
fixityourselfer Offline
Member
***

Posts: 78
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Post: #1
scangauge
Is a scangauge installable on a pre-obdII vehicle??

or is it something that needs a obdII port??
07-31-2009 01:03 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
colchiro Offline
Moderator
*****

Posts: 3,265
Joined: Feb 2008
Reputation: 11
Post: #2
RE: scangauge
A SG needs an OBD-II port. Some vehicles were OBD-II ready before it was mandated. You should be able to find out if your vehicle will work at their website. http://www.scangauge.com

Rick

Links: Documents / Tuning for Mileage | Toyota Sensors | Autoshop Sensor Tutorials
07-31-2009 04:52 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)